Sähkösuun­nittelu

Laadukkaaseen sähkösuunnitelmaan kannattaa panostaa kohteesta riippumatta. Luomme yksilölliset sähkösuunnitelmat juuri sinun tarpeisiisi. Lopputuloksena saat uusimmalla teknologialla ja vahvalla ammattitaidolla toteutetun suunnitelman.

Sähkösuunnittelu kotitalouksille | Teollisuuden ja yrityksen sähkösuunnitteluMaatalouden sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelmasta on myös hyötyä sähköurakan kilpailuttamisessa. Sen avulla tarjouksien vertaileminen on helpompaa. 

Teemme sähkösuunnitelman luotettavasti alusta loppuun muun muassa seuraaviin kohteisiin, olipa kyseessä sitten pieni tai iso sähköurakka.

Sähkösuunnittelu kotitalouksille

Sähkösuunnittelu kotitalouksille

Hyvä sähkösuunnitelma auttaa ennakoimaan rakennusvaiheen kuluja. Se myös ennaltaehkäisee kulujen nousemista, kun kaikki voidaan tehdä alusta loppuun alkuperäisellä suunnitelmalla eikä korjauskierroksia tarvita enää siinä vaiheessa, kun rakennustyöt ovat jo menossa.

Käytännössä hyvällä sähkösuunnitelmalla säästät niin aikaasi, rahojasi kun hermojasikin. Me Jokilaakson Sähköllä teemme mielellämme sinulle järkevän sähkösuunnitelman yhteistyössä kanssasi.

Mitä kannattaa ottaa huomioon sähkösuunnitelmaa laadittaessa?

Olemme koonneet avuksesi omakotitalon rakentajan sähkösuunnitteluoppaan, johon olemme keränneet yleisempiä asioita, joita kannattaa miettiä ja selvittää ennen sähkösuunnitelman tilaamista.

Omakotitalon rakentajan lyhyt muistilista sähkösuunnitelman ja -urakan teettämisestä

Tässä tiivistetty lista siitä, miten sähkösuunnitelman tekemisessä edetään ja mitä rakentajan on hyvä ottaa huomioon jo etukäteen sähköurakan sujuvan etenemisen takaamiseksi.

  1. Ota yhteyttä meihin ja sovi sähkösuunnitelman ja urakan teosta Jokilaakson Sähkön kanssa 
  1. Toimita sähkösuunnittelijalle kohteesta: 
  1. Tee sähkösopimus paikallisen energialaitoksen kanssa.
  1. Sovi urakoitsijan/suunnittelijan kanssa sähköpääkeskuksen tyyppi ja sijainti, jotta saadaan samalla myös työmaa-aikainen sähkö. 
  1. Sähkösuunnittelija tekee alustavan suunnitelman: 
  1. Muista että sähkötyöt alkavat jo maatyö/ pohjantekovaiheessa. 
  1. Huolehdi, että sähköurakoitsija saa tiedon rakennuksen työvaiheista, jotta sähköasentajat ovat oikeaan aikaan paikalla ja rakennustyöt jatkuvat sujuvasti. Näin kaikki valmistuvat aikataulussa. 
  1. Ja kappas vaan! Kun seuraat tämän muistilistan ohjeita kotiisi syttyvät valot ja television saa päälle pelkällä napin painalluksella! Kun vielä tilaat sähkösuunnitelman ja asennustyöt Jokilaakson Sähköltä, käy myös asennusvaihe kuin napinpainalluksella. 

Teollisuuden ja yritysten sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnittelua erilaisiin teollisuuden ja kiinteistöjen rakennushankkeisiin monen vuoden kokemuksella. Toteutamme myös sähköasennukset ja kunnossapidon teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Maatalouden sähkösuunnittelu

Teetä maatalousrakennuksen sähkötyöt kokeneella sähköalan ammattilaisella Jokilaakson alueella. Me Jokilaakson Sähköllä autamme mielellämme jo heti rakennusprojektin alussa laatimalla erilaiset maatalouden tarpeet huomioivan sähkösuunnitelman. Toteutamme myös maatalousrakennuksen sähkötyöt uudisrakennuksiin.